De hade en svensexa i stugan - då dyker en herrelös hund upp och leder dem till detta

Ett gäng män som var på svensexa hade hyrt en stuga i skogen i Tennessee, USA över en helg när de plötsligt blev avbrutna av en hund.

Det var mitt i matlagningen då Matichel plötsligt märkte en obekant hund utanför dörren. Hon vågade inte gå in och hade ingen halsband. De tänkte att det var en gatuhund  - men den var ute efter mer än bara en matbit.

dog1

De såg att hunden var undernärd, och gav henne mat. Efter en stund var hunden, som de namngav Annie, orolig och ville visa männen något. De följde henne in i skogen, där guidade Anna dem till en plats med något de aldrig hade förväntat sig att hitta.

dog2

I en liten grop låg en kull valpar. Annies sju små valpar. När männen kom blev valparna snabbt nyfika och försökte fly från Annies grop. Trots att deras mamma var mager, var alla valparna i god form. Hon hade gett dem allt hon kunde.

dog3

Innan de visste ordet av, hade Mitchel och hans marskalkar glömt deras första plan som innebar en festfylld svensexa. De tog istället hand om hundfamiljen. De köpte hundmat och namngav de små valparna: Knox, Bear, Daisy, Gunner, Brimmy, Finn, och Rose.

dog4

Sist men inte minst i denna otroliga historia: Alla åtta hundar blev adopterade av Brudgummen och hans marskalkar! Alla bor inom 8 km avstånd, vilket gör att familjen alltid kommer hålla ihop!

dog5

Se ett inslag om gänget här - och DELA gärna historien med dina vänner på Facebook!


Dela på Facebook