De hånade mamman när hon gick på stranden i bikini. Hennes underbara kontring borde läsas av alla!

Den 33-åriga fembarnsmamman Tanis bestämde sig för att unna sig själv en dag på stranden för att sola för första gången på 13 år. Och att bära en bikini kan vara svårt för vilken kvinna som helst - inte minst för en fembarnsmamman. Tyvärr blev en fantastisk dag helt förstörd och Tanis lämnade stranden gråtandes.

Tanis lade efter händelsen ut denna bild med tillhörande text, och den är så otroligt bra och träffsäker att vi tycker alla borde läsa den. Detta skrev småbarnsmamman:

motherof5

”Det här är ett öppet brev till de två killar och den tjej som bestämde sig för att skippa jobbet och istället åka till Alberta Beach för att sola, bada och dricka öl. Jag är ledsen om mitt första försök till att sola i en bikini offentligt på 13 år ‘äcklade er’. Jag är ledsen att min mage inte är smal och fast. Jag är ledsen att min mage är täckt med bristningar. Jag är INTE ledsen att min kropp har burit, livnärt, skyddat och fött FEM otroliga, friska, intelligenta och underbara barn. Jag är ledsen om min 33-åriga, 56 kilo tunga kropp förolämpade er så mycket att ni kände att ni behövde peka, skratta och låtsas sparka mig. Men ni ska veta att när jag tittade på era unga, ”perfekta” kroppar undrade jag bara, ‘vilka otroliga bedrifter har ERA kroppar åstadkommit?’ Ni ska också veta att jag höll huvudet högt och försökte spela oberörd när ni hånade mig, som om jag inte påverkades av det ni sade; men jag grät i bilen på vägen hem. Tack för att ni förstörde min dag. Det är människor som ni som gör världen till en hemsk och hatisk plats. Jag kan inte göra annat än att tycka synd om de kvinnor som en dag kommer bära era barn och bli ”äckliga” i era ögon när deras kroppar förändras under den mirakulösa processen som är en graviditet. Jag kan bara hoppas att ni en dag inser att mina ärr är något att vara stolt över, och inte något att skämmas för.”

Ingen ska någonsin behöva skämmas för sin kropp, och vi måste bli bättre på att sluta döma människor. Nu hjälps vi åt att dela detta, sprid gärna detta till dina vänner så fler får chansen att läsa Tanis otroliga brev! 

Dela på Facebook