Annons

De hänger ljusslingor över hela huset, men håll ett öga på vad som händer i mittfönstret

Annons

I stället för den traditionella halloweenlyktan och fågelskrämmor, beslutade en husägare att göra något annorlunda för att fira Halloween. I denna otroliga virala video får vi se hur ett vanligt hus i ett lugnt bostadsområde i Kalifornien förvandlas till en extraordinär ljusshow som garanterat sätter sig på näthinnan (och elräkningen...) Kevin Judd i Riverside, CA satte upp hundratals ljus och synkroniserade dem till "This Is Halloween" från filmen "The Nightmare Before Christmas". Inom några dagar blev hans hus ett turistmål och Kevin blev en kändis i sin egen rätt.

Ljusshowen har fyra sjungande jack-o’-lantern-ansikten, gravstenar, handsnidade pumpor, strobes, tusentals ljus och 1144 kanaler. Nästan alla ljus, ansikten och rekvisita var handgjorda av Kevin! Jag bara älskar att titta på framsidan av huset förändring från ett neon färg till nästa, perfekt synkroniserat med den läska sången. Undra hur Kevins elräkning kommer se ut..

Nu flockas människor till Kevins hus varje år för att titta på hans perfekta tidsinställda ljusshower som spelar i synk med olika hitlåtar varje Halloween.

Du kan se Kevins spektakulära ljusshow nedan och dela gärna videon med dina vänner om du också blev imponerad!

Annons