Annons

De hittade en övergiven rådjurskid som saknade ett ben. Titta vad dessa hundar gör med honom

Annons

Livet var inte lätt för rådjuret, Rudie, när han var en unge. Två dagar efter hans födelse rusade främlingar honom till ett djursjukhus med ett avbrutet ben.

De hade ingen aning om hur det hände men visste att läkarvård var den enda chansen för att han skulle överleva. Tack och lov kunde de amputera Rudies ben precis i tid.

Men då uppstod ett annat problem: var skulle Rudie leva? Vem skulle ta hand om honom medan han läkte?

Men en av djurskötarna på sjukhuset älskade att rädda skadade djur och visste att Rudie skulle passa perfekt hemma hos henne. De första dagarna i hennes hus var Rudie obekväm och nervös, men djurskötaren var säker på att hon gjorde rätt val att ta hem Rudie.

Efter att ha spenderat lite tid på att bli van med den "konstiga" livsstilen i sitt nya hem, började Rudie att trivas. Han lärde sig att gå med sina tre återstående ben, började äta regelbundet och till och med experimenterade med att leka med sina andra djursyskon.

Istället för att skygga tillbaka från den skadade rådjuret blev hundarna vän med honom! Nu spenderar Rudie sina dagar med sina hundkompisar och träffar andra djur som matte har tagit hem. 

Läs mer om Rudies kraftfulla resa och hans hoppfulla framtid i videon nedan. Han är bevis på att bara för att ett djur är skadat betyder det inte att den inte kan leva ett fullt och lyckligt liv.

Annons