De träffades på nätet och blev förälskade omedelbart: Två veckor senare upptäckte de något ovanligt

Det var kärlek vid första klicket, då ett par i Florida, USA träffades på en dejtingsajt på internet.

De hade en stark koppling till varandra, skriver People.

Justin Pounders och Amy Giberson, som är både 33 år gammal, föll för varandra igen i november 2014.

- Jag såg hennes bild och var av någon anledning attraherad av henne genast, sade han till tidningen.

- Hon hade bara en underbar energi, det var uppenbart. Jag kan inte förklara det, men jag visste bara att jag var tvungen att lära känna henne.

Justin Pounders och Amy Giberson talade i telefon flera gånger och skickade sms till varandra innan de slutligen träffades på en restaurang i det lokala området. Men det var inte förrän två veckor senare det unga paret fick reda på att de faktiskt hade känt varandra för 30 år sedan.

- Vi satt i bilen, när Justin sa att han älskar mitt namn, eftersom han hade en crush på flicka på dagis, vars namn var densamma, säger Amy Giberson.

Strax efter det blev klart för paret att de hade gått i samma dagisklass, och bitarna föll sedan snabbt på plats.

- Vi bad våra föräldrar att gräva upp gamla foton. Justins mamma tog en bild av oss tillsammans, jag började bara gråta. Jag var överlycklig! Jag var Amy, han hade varit kär i, säger Giberson.

De 33-års kärleksparet hade delat sandlåda och leksaker i barnkammaren, där de var alltid tillsammans och skulle sitta sida vid sida. Senare började de i varsin skola och förlorade kontakten. Att de nu har återupptäckt varandra, och både är överens om att det inte är slumpmässigt.

- Det är klart att vi ska vara tillsammans, säger Amy Gibson.

gab1

gab2

Dela på Facebook