De var minst sannolika trillingar i världen, men SE hur de har det nu!

Det är alltid speciellt med trillingar. Men systrarna Mackenzie, Macy, och Madeline Garrison är något utöver det vanliga.

f1

Bland alla trillingar är detta bara den andra kända fallet där två av barnen har fötts som siamesiska tvillingar. Mot all sannolikhet överlevde Macy och Mackenzie de kritiska första dagarna efter födseln.

f2

Mamman till flickorna kände sig inte kapabel att ta hand om dem, och de adopterades av Darla och Jeff Garrison. De hade redan tre söner och såg fram emot att utöka sin familj.

f3

Efter många förberedelser kom dagen då Mackenzie och Macy skulle opereras, så att du kundel leva åtskilda från varandras kroppar.

f4

För att operationen skulle kunna genomföras var flickornas hud tvungen att sträckas i en riskabel procedur som tog 24 timmar. Lyckligtvis klarade sig flickorna och operationen kunde genomföras. Båda flickorna har nu en benprotes eftersom deras ben tidigare satt ihop, men det är knappast ett problem för dem när de får hjälp av anpassade proteser.Sjukgymnaster kommer att hjälpa dem senare för att gå vidare oberoende av stöd. Det viktigaste var att de överlevde! 

d5

Två år efter operationen kunde Darla och Jeff vidta alla tre systrar. Tillsammans med sina söner de nu lever alla på en gård i Iowa (USA). Systrarna har sin egen häst! De är friska, glada och älskar att leka.

d6 d7


Dela på Facebook