Den blinda mamman är inne för ultraljud. Titta nu vad doktorn gör.. Otroligt!

Även fast blinda lever utan syn så har de fortfarande ett unikt sätt att "se" som vi saknar. När ett sinne försvinner så förstärks de fyra återstående sinnena otroligt mycket, och saker som vi ser som småsaker blir så mycket större för dem.

Bevis på detta finns överallt, t.ex. Den blinda tecknaren John Bramblitt som aldrig har sett sin fru eller son innan men kan måla verklighetstrogna porträtt av dem bara genom att röra deras ansikten!

Och för en blind mor, är lukten av sitt barns hand så mycket starkare och de lilla hårruffset på huvudet allt mer mjukare.

Tatiana är en blind mamma som så väldigt mycket ser fram emot första gången då hon kan hålla sin son i famnen. Men till skillnad från de flesta mammor så kommer Tatiana inte kunna uppleva känslan av att se sin son på ultraljudet för första gången. Att titta på skärmen och kunna urskilja de små fötterna och händerna, det är ett unikt ögonblick för varje mamma.

Det är då läkaren bestämmer sig för att ge Tatiana något speciellt, just för henne. När jag såg vad det var och hur hon reagerade så fällde jag definitivt en tår eller två, detta är så otroligt vackert och verkligen något alla borde se!

Det fina med moderskap är att det kommer i alla olika former och Tatiana är definitivt något speciellt!

Kolla videon här nere och dela gärna om detta också fick ditt hjärta att smälta.


Dela på Facebook