Den ensamstående mamman bor på ett härbärge. När hennes chef talar om för henne det otänkbara. KOLLAPSAR hon!

Angel trodde att det var en vanlig dag på jobbet. Hon trodde att hon lärde en ny anställd i butiken. - men hon var egentligen på "Undercover Boss". För att hon inte skulle misstänka något sa de att hon filmades för en dokumentär.

Vad hon inte visste var att praktikanten var faktiskt koncernchefen som var undercover. Mitchell Modell, rakade sitt huvud, odlade mustasch som en förklädnad för inte kännas igen.

Precis som många ensamstående mammor behövde Angel en hjälpande hand för att klara sig i tuffa tider. Målet med Undercover Boss går ut på att chefen ska se hur de anställda jobbar och om de verkligen gillar jobbet. Vissa anställda får sparken för dåligt uppförande, men i de flesta fall inser cheferna att deras anställda förtjänar bättre.

"Jag älskar det här jobbet.. men det har inte alltid vart på detta sätt," Erkänner Angel. När hon var 25 blev hon gravid och förlorade sitt gamla jobb som restaurangchef.

"VI har varit hemlösa under en lång tid. Vi lever i ett härbärge för hemlösa nu" säger den ensamtsåtende mamman. "Det spelar ingen roll, jag vill inte att du ska känna dig ledsen för mig."

Men lite visste hon att berättade allt till en man som hade makten att förändra allt. Michtvell var helt chockad och bestört över att hans företag inte betalade sina anställda tillräckligt för att de skulle ha råd med ett hem.

I det stora avslöjandet berättar han till Angel vem han egentligen är, och ger henne en 14.000 $ löneförhöjning (motsvarande ca 120 000 kronor) och en skattefri check på 250.000 $ motsvarande 2 miljoner kronor som hon kommer använda till att köpa ett hus för sig och sina tre barn. Angels reaktion är den kanske mest kraftfulla vi någonsin sett, vi förstår varför.

Vänligen DELA detta med dina vänner och familj om du tycker att Mitchell är en fantastisk chef!


Dela på Facebook