Annons

Den gamla damen sitter på stolen, se nu vad kvinnan som kommer in genom dörren gör

Annons

Den som har en mamma, pappa, mormor eller farfar som behöver hjälp från vårdpersonal, sjuksköterskor eller läkare, har en stor önskan om att de bör vara väl omhändertagna. Vi förväntar oss att de är säkra.

Dorothy Bratten var 94 år i fjol och led av svår Alzheimers. Sjukdomen hade gjort att hon fått väldigt svårt att kommunicera och var, trots att hon hade en närvarande och omtänksam familj, beroende av extra hjälp.

Familjen, som alltid funnits där för Dorothy, blev misstänksamma när de upptäckte att hon hade flera blåmärken och skador på kroppen.

Ingen visste riktigt vad som orsakat skadorna på Dorothy, men familjen beslutade sig för att sätta upp en dold kamera för att undersöka saken. Och när de tittade igenom filmen kallade familjen på polis – direkt.

Vårdgivaren, Brenda Floyd, höll på att släcka lamporna i huset och förbereda Dorothy för sängen när hon plötsligt fick syn på en tallrik med mat på golvet.

Då blev hon rasande och lät sin ilska gå ut över Dorothy, som hon fick betalt för att ta hand om och ge den bästa tänkbara vård.

Skrek och slog Dorothy

”Jag sa åt dig att sluta mata hunden med människomat,” skrek Brenda samtidigt som hon slog försvarslösa Dorothy i huvudet, rapporterar Houston Crime Stoppers.

”Har du 4000 dollar till för att lägga in hunden på sjukhuset igen? Varför fortsätter du att mata hunden med människomat va? Varför?”

”Plocka upp den där skiten från golvet. Lyft på arslet och gå för fan och lägg dig. Jag har sagt åt dig att sluta mata hunden. Gå och lägg dig!”

Brenda kunde senare gripas.

Se klippet nedan:

Annons