Den gamla mannen besöker hans elefant efter 15 år, men det hon gör när han ropar lämnar ingen oberörd.

Elefanter är en av de mest otroliga djur på denna planet. De är vänliga, sympatisk, intelligent - listan kan göras lång. Jag är säker på att ni alla har hört det gamla talesättet "en elefant glömmer aldrig". Om du hade några tvivel över det uttalandet, kommer den här videon bevisa dig att det stämmer!

År 1955 adopterade cirkusartisten Charlie Franks och hans fru Madeline en vacker elefant vid namn Sunita. Den vackra asiatiska elefanten var bara fem år gammal på den tiden. De kallade kärleksfullt henne "Nita" och hon var deras "enda barn". Charlie började träna henne, för att sedan ta med henne på evenemang som parader och TV-shower. Till skillnad från många andra cirkusdjur, som vanvårdas och lever i misär, var Nita alltid älskad och blev också behandlad därefter.

Charlie och Nita reste över hela världen, men när branschen sakta började förändras insåg Charlie att det var dags att lägga cirkushatten på hyllan. Han bestämde sig för att ge sin dotter ett bättre hem och donerade henne till Wild Animal Park i San Diego där Charlie visste att de skulle ta väl hand om henne och för att hon inte kunde återvända till det vilda. I följande klipp besöker Charlie Nita i parken efter 15 långa år. Han var 80 år vid den punkten och visste att han inte hade lång tid kvar att leva, så han ville inte lämna henne utan ett farväl till sitt enda och älskade barn, Nita. Strax efter detta reportage spelades in gick Charlie bort. Nita levde ut sina dagar på djurparken och gick sedan själv bort år 2009. Hon blev 60 år gammal.

Titta på denna vackra återföreningen nedan och vi lovar att det inte lämnar dig oberörd. När Charlie går fram till inhägnaden och ropar på henne är det osäkert om Nita skulle känna igen sin gamla adoptivfar, men när hon kommer gående mot honom råder det inget tvivel – Hon minns.


Dela på Facebook