Den gravida kvinnan tvingas att ha 2 jobb - då får hon ett brev från chefen

Marcus Lemonis har arbetat sig upp från ingenting. Han hade inga kvalifikationer att bli en miljonär.

Men Marcus Lemonis är mycket unikt. Han spenderar minst pengar på sig själva, och mest pengar på små företag som kämpar ekonomiskt. Han påpekar också hur viktigt det är att behandla anställda rättvist och att vara generös, eftersom det kommer att öka motivationen hos de anställda.

Tami Forbes är butikschef på Key West Key Lime Pie Company. Även om hon hanterar allt från inventering till marknadsföring tjänar bara Tami 10 000 kronor i månaden. Hon är därför tvungen att arbeta extra som bartender att försörja sin familj.

Förutom att hon har två åtta åriga tvillingar hemma och är gravid med sitt tredje barn. Jobbar inte bara Tami nio timmar per dag, hon måste också vara den bästa mamman när hon kommer hem.

Eftersom hon tänkte ta mammaledighet snart, var hon mycket bekymrad över den ekonomiska situationen hon var i.

Det är här miljonären Marcus Lemonis kommer in i bilden. Han gav henne en summa värd 6 månadslöner, så att hon kan stanna hemma med sitt barn tills hon känner sig redo att börja jobba igen. I stället för 10 000 kronor i månaden kommer hon att tjäna 33 000 kronor, för att hon ska finna ett lugn i sin ekonomiska situation och kunna spendera mer tid med sina barn.


Dela på Facebook