Den här 16-åringen är döende efter att ha druckit för mycket. Alla MÅSTE se detta.

Dagens ungdomar dricker alkohol som om det vore vatten.

Alkohol är ett stort problem bland tonåringar, där grupptryck, personliga frågor och fester är orsakerna till att ungdomar dricker alkohol.

Kelliee Jo Nelson i Minnesota i USA skrev ett otroligt känslosamt inlägg på Facebook som beskriver hur hennes 16-åriga dotter nästan dog efter ha druckit alldeles för mycket alkohol. Hon har också lagt upp en bild på hennes dotter i sjukhussängen. Även om det är en tragisk händelse, så hoppas jag att vi tillsammans kan hjälpas åt att sprida detta vidare. Räcker det för att rädda ett barns liv är det värt det. Ingen förälder ska behöva mista ett barn på grund av alkohol.

alk

Här är mammans inlägg översatt det till svenska

"En varning till alla föräldrar:

Detta är vad 2 öl, 2 shots Captain Morgan, 2 shots hembränt, 2 shots whiskey och en handfull av spritindränkta blåbär gör med en 16-åring.

Min dotter och hennes kusin bestämde sig för att skapa sig en egen fest igår när de var ensamma hemma i 2 timmar i pappas hus. De plundrade spritskåpet och när min ex-make kom hem, fann hann flickorna berusade. Vår dotter gick inte att få kontakt med. Han skyndade sig att köra henne till sjukhuset i Wyoming och jag mötte upp honom där.

Jag rusade in på akuten och där såg jag mitt barn, liggandes på en bår. Hon var täckt av varma filtar, för att motverka hypertermi – hennes kroppstemperatur låg då på 35 grader. Hon höll på att pumpas full läkemedel, intravenöst. Ett rör kördes ned i halsen på henne så att hon kunde magpumpas.

Det tog läkarna 3 försök att försöka få ned rören i Taylors hals och de rispade upp hela hennes strupe under processen. Men det var nödvändigt – hon var tvungen att kopplas till respiratorn. Den ägnade de kommande 13 timmarna till att andas för henne, eftersom hon inte kunde andas på egen hand.

Hon fördes med ambulans till Amplatz Barnsjukhus runt midnatt.

Min dotters symptom orsakades av att hon hade 4,3 i promille i blodet.

Det är mycket högre än vad som är lagligt.

Tillräckligt högt för att döda en vuxen man.

Läkarna på Amplatz gjorde det helt klart för oss.

Hade hennes pappa inte kommit hem och hittat vår unge vid just den tidpunkten, skulle hon med all säkerhet ha dött i huset under kvällen. Nu behöver vi, tack gode Gud, inte begrava vårt barn den här veckan. Bara det gör att vi är väldigt tacksamma.

Och mycket lyckliga.

En liten fest.

Jag hoppas att min dotter och min brorsdotter förstår hur lyckligt lottade de båda är.

Jag hoppas att de lärt sig en värdefull läxa nu. Och jag hoppas att den här händelsen och vår erfarenhet delas, så att vi kan förhindra att ett barn förlorar sitt liv på grund av alkohol.

Föräldrar: 2 timmar. De var bara ensamma i två timmar.

Barn: 2 öl och 6 shots var det som krävdes för att nästan ta livet av den här lilla tjejen.

Vänligen dela detta. Bidra till att öka medvetenheten om farorna med alkoholförgiftning och tonåringars berusningsdrickande.

Jag trodde aldrig att vi skulle hamna i den här sitsen.

Inte heller Taylor.

Men det kanske vi borde."

Dela på Facebook