Den här berättelsen kommer att påverka dig starkt. Ett bitterljuvt slut

För djurägare är de fyrbenta djuren en del av deras familj. Vi tar hand om dom lika mycket som de tar hand om oss. De viftar på svansen, visar oss fåniga ansikten och ger oss kärlek. Men efter år av kärlek och långa promenader i parken, måste vi till slut gå skilda vägar.

När den här familjen upptäckte att de skulle behöva säga adjö till sin älskade hund Duke, såg de till att säga adjö till honom på ett speciellt sätt. Den känslomässiga dagen var fylld av hans favorit saker, från hamburgare till vattenparker och det dokumenterades av fotografen Robyn Arouty som delade historien på sin blogg. Här de ursprungliga orden, skrivet från Dukes perspektiv.

Lita på mig – du lär få en liten tår i ögat…

Jag dog idag, av Duke Roberts.

Jag åt många hamburgare. Vi hade en fest.

duke1

Vi åkte till en vattenpark.

duke10

Vi blev blöta.

duke11

Vi var väldigt tacksamma.

duke12

Jag hörde barnen leka i bakgrunden. Jag tänkte på barnen hemma. Jag älskade att skydda dom.

duke13

Jag tog det lugnt idag.

duke14

Jag kände ingen smärta. Även om cancern växte snabbt.

duke15

Jag sa adjö till min vackra vän Kira. Hon var där när läkaren sa att det var dags. Jag var glad och hoppade omkring.

duke16

Jag sa inte adjö, utan vi ses snart igen.

duke17

För alltid, Dukey.

duke18

Dela Dukes hjärtevärmande farväl med andra genom att dela inlägget nedan.

Dela på Facebook