Den här lilla brandmannen har fått nog och säger till alla på skarpen om eldningsförbudet. ''Inte grilla i skogen''

Den extrema värmen gör så att det blir väldigt torrt i skog och mark. Skogsbränder härjar runt om i Sverige och våra svenska brandmän får jobba natt och dag med arbetet att släcka skogsbränderna. Detta gör brandmännen för att se till att våra hus står kvar.

Trots att det råder totalt eldningsförbud i Sverige ignorerar folk detta och grillar trots torkan och brandrisken. Tidigare den här veckan skrev polisen ett Facebookinlägg och försökte visa allvaret i situationen. Men polis och brandkår för ändå åka ut och säga till vilket kunde undvikas om folk slutade elda och grilla där det råder eldningsförbud.

Förra månaden lade Södertörns brandförsvarsförbund ut en video med en liten pojke utklädd till brandman som fått nog av dem som missat eldningsförbudet. Han säger till på skarpen!

Han skriker "Man får inte grilla! Det är eldningsförbud! Inte grilla i skogen! DET ÄR ELDNINGSFÖRBUD! Inte grilla alls!"

Om ni missat budskapet kanske ni förstår allvaret genom att se den här lilla killen säga ifrån. Ni som redan vet allvaret DELA denna video så att alla får se det viktiga budskapet.