Den här mamman kom på ett underbart sätt att visa barn, att dom är tuffa även om dom har hörselproblem.

Hörselproblem känns inte som ett handikapp för de barnen som berörs av det idag, säger Sarah.

Dövhet och hörselnedsättning är ett handikapp, men det känns inte som det för de barnen som föds med problem på ett eller tvååring varje år.

Det anser Sarah Ivermees som själv har en hörselskadad son, Freddie, som har som mål att hjälpa andra hörselskadade barn som känner skam för att bära en hörapparat.

Hennes egen son har en så kallad CI (cochleaimplantat) vilket är en liten enhet som sätts in när barnet är litet.

Sarahs vän, som har en hörselskadad dotter, säger att hon inte kan få sin dotter att bära hörapparaten. Dottern säger att hon då känner sig annorlunda mot sina vänner. Enheter som hennes dotter har är mer synlig än Freddies CI.

Sarah erbjöd därför sin vän några roliga klistermärken som dottern kunde ha på enheten så att den kanske kändes lite roligare. Och hon gillade den verkligen:

-Hon älskar dem och älskar att hon kan ha på sig den när hon går ut. Och hon valde själv designen på den. Jag tror att det finns många familjer som kämpar för att få sina barn att bära hörapparat, och jag vill hjälpa dem, säger Sarah till The Mighty.

Händelsen fick Sarah att inleda sin verksamhet, 2014, som endast säljer dekorationer till barns hörapparater.

Se några av idéerna i bild galleriet nedan, där det dekorationer med Hulken, Iron Man, Batman, Blommor, "diamanter" och Bilar m.m.

uhbhbbi0

Dela på Facebook