Den här mannen dejtar en kvinna fastän han är gift… Det ser vidrigt ut, men jag är ändå tvungen att erkänna att han har ett utmärkt skäl till att göra det!

Det kan tyckas chockerande, men hans ord är trots allt väldigt kloka… Jarrid Wilson är författare, pastor och make.

Han har även en blogg där han skriver väldigt vettiga saker… Och han har även använt sin blogg till denna märkvärdiga bikt som nyligen har spritts som en löpeld på nätet… Du kommer strax att förstå varför.

”Jag har en bekännelse… Jag är gift och har en älskarinna.

Ja, jag dejtar en kvinna. Det är verkligen en fantastisk tjej. Hon är vacker, smart, busig och hon är stark… Jag tycker om att gå ut med henne på kvällen, bjuda henne på restaurang, på bio och när jag är med henne berättar jag för henne hur underbar hon är. Jag kan inte vara arg på henne mer än fem minuter och när jag ser hennes leende förgyller det hela min dag.

Ibland kommer hon och hälsar på mig på jobbet utan att förvarna. Ibland tar hon med mig på en utsökt lunch eller så överraskar hon mig med en god kaka som hon har bakat. Jag kan inte förstå hur jag kan vara så lyckligt lottad att få träffa denna kvinna fastän jag är gift. Förresten så uppmuntrar jag dig verkligen att testa du också, du ska få se vilken fröjd det är i livet!

csdc

Det jag menar med den här historian är att du inte ska ha ett liv utan kärlek och glädje bara för att du är gift.

Åh! Har jag sagt att denna älskarinna, kvinnan som jag dejtar, också är min fru? Ja, vad trodde du…?

Det jag vill säga är att kärlekslivet inte stannar upp bara för att man är gift. Jag vill fortsätta vara min frus älskare och gå ut med henne som om det vore första gången trots att jag är giftmed henne. Jag vill inte sluta uppvakta henne, jag vill inte sluta charma henne bara för att vi båda har sagt ”ja”. Men jag ser ofta relationer som sjunker in i en rutin för att de båda parterna har slutat att se sig själva som älskare.

När man är tillsammans med någon lär man känna en person på ett speciellt och unikt sätt. Varför skulle man vilja att det tar slut? Det borde det inte göra. Åtrån som du kände på första dejten ska inte behöva släckas på grund av åren som går. Vakna varje dag och uppvakta din fru som om ni fortfarande var i början av relationen. Du ska få se att om du ser det på det sättet så kommer er relation att förändras helt och hållet.

Nyckeln till vilken relation som helst är kommunikation och jakten på att hela tiden vara älskad av den andra. Vad skulle kärlek vara utan det?

Jag uppmuntrar dig alltså att dejta din fru, att uppvakta henne med all din energi och av hela ditt hjärta… Och att ett ”ja” inte betyder att du har vunnit henne och att du inte har något mer att göra. Tvärtom, det är bara början.”

– Jarrid Wilson

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Dela på Facebook