Den här misshandlade och svultna hunden hade kastats ned i ett sopnedkast. Sen skedde ett mirakel.

Möt Patrick. Till en början kommer ditt hjärta dra ihop sig vid åsynen av honom. Patrick hittades inlindad i en sopsäck och var nedstoppad i ett sopnedkast. En sopbil var på väg att föra bort honom men då vart han räddad i sista sekund.

Det är inte säkert hur Patrick hamnade i soporna men vi vet att hans tidigare ägare satte fast honom vid ett staket i mer än en vecka.

När de hittade Patrick var han i ett fruktansvärt tillstånd.

jdsiocjepd

patrick2

Hans terapi började nästan omedelbart eftersom djurräddnings personalen ansåg att det inte fanns någon tid att förlora eftersom denna hund var på väg att dö. Eftersom han fortfarande var uttorkad, allvarligt utmärglad var de inte säkra på om han skulle överleva. Men hans ögon berättade en annan historia, han ville leva. Denna dåliga valp var verkligen ingenting annat än ett gående skelett... och hans liv hängde på en tråd.

patrick3

De frivilliga försökte allt de kunde för att få tillbaka denna stackars hund liv, men skulle hans kropp läka? Hans hjärta? Patrick visste åtminstone att människorna som han var omringad av älskade honom och ville se honom frisk igen.

patrick4

Det tog tid och mycket omvårdnad och kärlek för Patrick att återhämta sig.

patrick5

Med 24 timmars vård, blodtransfusioner, varma bad, mat och massor av kärlek, är Patricks förvandling inget mindre än ett mirakel.

patrick6

Från bara 8 kilo till 23 kilo efter att ha räddats. Så här ser Patrick ut idag hans nya familj älskar honom gränslöst!

patrick7

Patrick är ännu ett exempel på varför man aldrig ska ge upp på sitt husdjur.

patrick8

Den här historian om Patrick är hjärtevärmande. Den påminner oss om att små handlingar av kärlek och omtanke betyder mer än vad vi tror.

Dela denna underbara historia med dina vänner.

Dela på Facebook