Den här motorcyklisten såg en övergiven bur vid vägen. Det som fanns inuti fick mig att gråta!

Som en hundälskare, finns det få smaker som gör mig förbannad när jag hör något om djurmisshandel och att de överges. Så det är ingen överraskning att jag älskar videos där djur räddas med lyckliga slut. Och så är fallet med den här historien. Bret Winingar och hans son Zach var ute och körde med sina motorcyklar i Little Rock, Arkanas, USA, när de såg något mycket märkligt: en gammal bur övergiven i mitten av ett fält. Och tack och lov, bestämde de sig för att stanna och kolla upp det..

Det upptäckte den här gamla hundburen i ett fält.

bur1

Till deras chock och skräck, insåg de att det fanns en rädd hund inuti. Hunden var extremt undernärd och illa tilltygad och ett hål i lådan tyder på att de stackars hunden försökte att bita sig ut.

bur2

De körde genast iväg för att köpa hundmat och kom sedan tillbaka i en bil med mat till hunden.

bur3

Med bilen körde de hem henne. De namngav henne Charlie Bravo, och hon var snabb att visa sin tacksamhet under bilresan.

bur4

När de kom hem fick hon rengöras, och klippa klorna, som vuxit sig inåt efter tiden i buren. Sedan tog de Charlie till veterinären.

bur5

Där konstaterades att hon var runt 8 månader gammal. Men det var oklart hur länge hon var i buren. Bret gissar på att hon var instängd i över en månad baserat på hennes sår och fläckar. 

bur6

Historien om Charlie Bravo spred sig snabbt på Facebook. Snart började de få in donationer av vänliga själar som ville hjälpa till att betala för veterinärskostnaderna.

bur8

Bret och hans familj planerar att ge pengarna som blev över till olika djurhjälpsorganisationer, samt sätta upp en fond för djur som räddats ”Charlies Angels”.

bur9

Bret – som från början inte ens hade tänkt att behålla Charlie – kunde inte finna det i sig att lämna bort henne. Nu har ytterligare tre räddade hundar flyttat in hos familjen. Charlie har i dag hämtat sig från skadorna.

bur10

bur11

Dela på Facebook