Den lilla flickan blir blå, spyr upp blod och dör av en HEMSK anledning!

Varje förälders största rädsla är att något dåligt händer med deras barn. Oavsett om det är att få ont, eller ännu mer skrämmande -- att de dör. Tyvärr är detta precis vad dessa föräldrar från Oklahoma var tvungna att ta itu med när de i ilfart körde deras barn till sjukhuset .

Deras barn blev helt plötsligt blått i ansiktet och började hosta upp och sedan kräkas blod. När läkarna studerade resultatet av röntgen, fann de ut att orsaken till barnets död var alltför vanligt.

aos

Två-åriga, Brianna Florer.

Det började nog oskyldigt: Tvååriga Brianna Florer fick en lätt feber. Hennes föräldrar, Brian och Stephanie Florer, trodde inte att det var något ovanligt tills deras dotter började bli blå och sedan kräktes upp blod. Vid inspektion av röntgenresultat insåg läkarna att den unga flickan hade svalt ett knappbatteri som var mindre än en krona.

aos2

Detta kan bränna genom matstrupen och omgivande blodkärl, vilket potentiellt kan vara en dödlig skada som kan ske inom ett par timmar eller ibland mindre.

aos3

Det är viktigt att hålla barn ifrån batterier.

Det visade sig att Brianna hade råkat svälja ett litet batteri, knappt större än en 10-krona.

Den här typen av miniatyrbatterier finns i oväntat många vardagliga föremål i hemmet, i fjärrkontroller, klockor och bilnycklar. Det händer att barn sväljer dessa, men oftast passerar de kroppen och kommer ut den naturliga vägen.

Skulle de fastna i kroppen av någon anledning kan det dock börja utsöndra batterisyra och bli till en dödsfälla.

I Briannas fall hade batterisyran gjort stora skador på hennes matstrupe.

aos5

Briannas föräldrar har ingen aning om hur deras dotter fick i sig det lilla batteriet, men läkarna tror den lilla flickan gick runt med batterit i 6 dagar före henne död.

Familjen jobbar nu aktivt för att varna om farorna med små batterier. De kampanjar till exempel på Facebook.

”Jag tycker att dessa batterier borde rensas ur varje hus. De är livsfarliga", säger Briannas farfar.

aos7

Enligt Daily Mail, fanns det 11,940 fall av barn som svalt batterier från 2005 till 2014.” bara i England!

Därför är det viktigt att verkligen ta hand om obrukbara batterier och se till att barnen inte kommer åt lådan där du förvarar dem. Så dela gärna detta vidare på Facebook med alla du känner, så att fler kan upptäcka hur farliga dessa batterier kan vara.

Dela på Facebook