Den norska kvinnan är gravid med trillingar – nu har hennes bilder förbluffat flera tusen

En mamma som är gravid med trillingar har dokumenterat sin växande mage i flera veckor på Instagram. Maria, 36, från Norge bor i Köpenhamn med sin danska make och har samlat mer än 48 000 följare på Instagram med sina uppriktiga inlägg som avslöjar hur det verkligen är att vänta trillingar. 

På Instagram delar paret med sig av bilder och videos på magen under namnet triplets_of_copenhagen.

dinsta

Under flera månader har lojala följare kunnat följa Maria och hennes mages resa. Trillingarna kommer att födas den 12 september genom kejsarsnitt eftersom det skulle vara alldeles för riskabelt att utföra en "naturlig" förlossning.

Maria, 36, Köpenhamn, Danmark, räknar med trippar denna månad och har samlat mer än 46.000 Instagram bilder med hennes uppriktiga inlägg om sin graviditet resa.  Avbildat, hon delade denna otroliga fotokarta för veckor i veckan som dokumenterar tillväxten av hennes bump

Den naturliga frekvensen av trillinggraviditeter i Sverige är ungefär 1 på 8000 graviditeter och det sker i snitt bara tolv trillingfödslar om året. I tio av fallen har graviditeten föregåtts av hormontillförsel eller annan behandling.

Nedan kan du se en video på Marias stora mage som har förbluffat flera tusen personer.