Den nyfödda kattungen vägde bara ynka 50 gram när han blev räddad..

Den lilla kattungen som heter Bruce föddes i november förra året och övergavs direkt. Kathryn Van Beek var på väg hem från jobbet och såg honom komma krypandes på en regnig gata i centrala Auckland. Hon blev chockad av vad hon såg, stackars lilla Bruce hade knappt någon livskraft och han hade till och med navelsträngen kvar. Kathyrn kollade runt i området om någon kändes vid Bruce men utan resultat, hon tog då hem honom till sig och utökade sin familj med ytterligare en katt.

Bruce fick namnet efter Bruce Wayne (Batman) och tillsammans med sin sambo tog de bra hand om den lilla kissen genom att värma och mata honom med filtar och välling.

Efter närmare två veckor hos sina nya föräldrar vägde Bruce bara drygt 100 gram. Han hade fortfarande inte öppnat sina ögon. Men Bruce visade sig vara en liten kämpe. Han blev stadigt bättre och bättre, och snart öppnade han sina vackra och intensiva ögon. Snart kunde Bruce äta själv.

Han utvecklades till en frisk och lekfull liten kattunge. Nu är Bruce 23 veckor gammal. Hans familj har bland annat en Facebooksidaoch en hemsida i hans namn, och han har många fans och följare världen över som tar del av hans utveckling.

Det är hjärtvärmande att läsa om händesler som Burces och det är så tur att det finns så godhjärtade djurvänner som Kathryn och hennes sambo. Tack vare dem har Bruce ett hem och en kärleksfull familj! Dela denna fina story med dina djurvänner!

Dela på Facebook