Den otrevliga expediten får sig en läxa hon sent ska glömma när hon hånar en kvinna på grund av hennes vikt

"För några år sedan var jag butiksföreståndare för en modern plus size-klädaffär. Jag älskade det verkligen. De dåliga kunderna var dåliga (som förväntat) och ibland hemska (också som förväntat) men de gav åtminstone mig och mina kollegor något att skratta åt. Hur som helst, de bra kunderna… de var anledningen till att jag arbetade där.

En dag kom en kvinna i 40-årsåldern in med sin make och tre pojkar. Hon hade på sig en pullover och säckiga jeans. Hon var gullig, men väldigt reserverad när det gällde att prova kläder. Hon berättade för mig att hon inte hade köpt damkläder på flera år och att hon nu hoppades att jag kunde hjälpa henne med jeans (man kan säga att hon, ehrm, hade en stor rumpa).

Oavsett hennes vikt, var hon en extremt vacker och förtjusande kvinna. Hennes familjen var jättestöttande i att hjälpa henne få tillbaka lite självkänsla.

Jag var laddad för att hjälpa henne. En så här stor process skulle ta ett tag, så jag bad hennes familj att vänta på några bänkar medan jag och hon satte igång. Så: vi shoppade, letade upp några söta toppar och roliga behåar. Vi pratade om hur man bygger garderober och mixar & matchar plagg, och sedan kom vi till farozonen: jeans.

Jag gissade att hon hade storlek 46-48 och efter att ha diskuterat olika jeansmodeller kom vi överens om tighta jeans med hög midja och mycket stretch: de skulle passa hennes proportionellt smala midja och breda bakdel.

Vi gick in till provrummen och ivrigt övertalade jag henne att prova en av de outfits jag hade valt ut för henne. Några minuter senare ropade hon att jag skulle komma in i provrummet. Jag gled in för att titta.

”Jag har inte känt mig så här vacker på väldigt länge”, sa hon till mig. Hon hade tårar i ögonen och ett stort leende på läpparna.

Jag vinkade åt hennes make och barn att komma och titta. Så fort maken såg henne, satte han andan i halsen.

Jag kan inte glömma hans ansiktsuttryck. Det var så mycket kärlek i ögonen! ”Du ser alldeles underbar ut, älsking”, sa han.

Det slutade med att de hade skaffat henne nästan en helt ny garderob. Jag har aldrig sett en lyckligare familj.

Jag accepterar dig, och du får samma respekt från mig oavsett om du är svart, vit, homosexuell, heterosexuell, asiatisk, bisexuell, australiensisk, lång, tjock, vad det än är. Vi är alla människor, och jag tittar på mina medmänniskor på samma sätt, som mina bröder och systrar."

Källa: Hrtwarming

Dela det här om du håller med.

Dela på Facebook