Den rika advokaten vägrade att dricksa servitören med tandproblem. Istället gör han något mycket bättre.

Brian arbetar som servitris på en restaurang i Kansas, USA. Han har haft problem med sina tänder i hela sitt liv. Även om hans leende inte varit vacker att titta på, har han inte låtit det hindra honom från att le.

Det som började som en normal arbetsdag för Brian, så utvecklades småningom till något helt annorlunda än vanligt. Han servera advokaten Fred Boettcher och hans familj.


Advokaten Fred hade också stora tandproblem när han var yngre, och la snabbt märke till Brians tänder - förutom gott humor och entusiastisk leende. Fred kände att han var tvungen att hjälpa servitrisen.


Han gick fram till Brian, och gav honom de goda nyheterna; han skulle täcka kostnaden för operationen som kostade 25 000 dollar (ca 220 000 kronor).


I dag är Brian fortsatt den stora favoriten på restaurangen. Han levererar som alltid den bästa servicen – och som alltid ett stort, smittande leende. När du ser före och efter bilder på Brian och förstår ur mycket det betyder för honom, är det svårt att inte bli rörd till tårar!


Dela på Facebook