Den tidigare hemlöse 54-åringen chockar Simon med låtvalet, men titta nu när han tar fram saxofonen

När en 54-årig man med långt, blondgrått hår stod inför domarna på America's Got Talent hade de fem ingen aning om att den tidigare hemlösa mannen med saxofonen komma att få dem att tappa hakan fullständigt. Herbie Russ närmade sig mikrofonen för sin prestation med förtroende för en man som inte har något att förlora. 

 Simon hälsade honom välkommen och frågade vad det var som han skulle bjuda publiken på.

– Jag ska sjunga ”With a little help from my friend”, svarade han innan domarna bad honom börja sjunga på The Beatles-klassikern.

Låten skrevs av John Lennon och Paul McCartney, som sedan framfördes av The Beatles. Men låten har blivit inspelad in av dussintals artister, inklusive Joe Cocker, vilket många tycker att Herbie låter som Joe Cocker.

Hans kraftfulla bluesröst drar dig in och avslöjar hans råa känslor som lurar under. Herbies röst är definitivt skiljbar från andra och han ger den här klassiska 60-talshiten sin egen twist. 

– Du sjunger med så himla mycket passion och själ. Herregud, du har det, som jurymedlemmen Mel B uttryckte det. Ta en titt på Herbies fantastiska audition här:


Dela på Facebook