Den treåriga flickan fick äntligen träffa sin idol - Sopgubben!

Berättelsen om den treåriga flickan Brooklyn Andrackes kärlek till sin sopgubbe sprider sig just nu som en löpeld på sociala medier. Brooklyn bor i Illinois i USA, och varje vecka i nu över ett år har hon sett fram emot torsdag då hon äntligen får träffa sin favoritperson - Sopgubben i området. Brooklyns mamma skriver i ett brev till staden de bor i att hon blir lika glad varje gång sopgubben Delvar Dopson kör förbi och att de alltid försöker vinka till honom.

– Varje torsdag är jag helt uppfylld när jag ser glädjen vår fantastiske sopgubbe ger Brooklyn bara genom att tuta och vinka till henne med ett stort leende, skriver hon i brevet.

Så för några veckor sedan beslöt familjen att ge Dopson en av de muffins som blivit över från Brooklyns födelsedagskalas. När han körde förbi på sin vanliga runda bad de honom stanna och Brooklyn överlämnade gåvan.

– Dopson blev helt mållös när han fick muffinsen. Jag förklarade för honom att han gör vår dag varje torsdag och att vi verkligen uppskattar att han tutar och vinkar, säger Traci.

Dopson svarade att han också alltid letar efter Brooklyn eftersom han tycker så mycket om att se henne.

– Han berättade att han har ett möte varje torsdagsmorgon men att han alltid försöker komma i väg i tid så att han hinner se oss.

Efter dagen då Brooklyn äntligen fått träffa sin idol så var hon ovanligt tyst, närTraci frågade henne var det var sa hon bara ”Mamma, jag är så lycklig”

En vecka senare fick Brooklyn ännu en överraskning då Dopson kom förbi med en försenad födelsedagspresent, hon blev så glad att hon gjorde en fin tack skylt som nu sitter i Doplins lastbil.

Veckan efter fick Brooklyn ännu en överraskning då Dopson gav henne en försenad födelsedagspresent. Brooklyn blev så glad att hon gjorde en tack-skylt som han nu satt upp i sin lastbil.

2

Historien om mötet har nu delats tusentals gånger. Dopson själv säger till The Pantagraph att han är glad att så många sopgubbar hört av sig till honom och tackat honom för att han är en fin förebild för deras yrke.

– Det spelar ingen roll om jag är en sopgubbe eller ekonomichef. Vi måste alla upptäcka vår gåva. Jag är mentor till flera barn och det är min passion i livet.

Vi på Viralking tycker detta är så underbart, en liten flicka och hennes idol, Sprid lite extra kärlek idag och dela vidare denna fantastiska historia!

Dela på Facebook