Denna grabb bodde i Ikea i två dagar utan att åka fast - helt otroligt!

Du har säkert någon gång gått med familjen igenom Ikea. Satte dig skönt på en av de falska vardagsrumstolar eller lagt dig i ett av sovrummen som du inser är mycket mer bekvämt än ditt eget hem.

Bara jag? Aja. En kille vid namn Harvey Champine gjorde något i den stilen. Kanske inte riktigt i den stilen, men nästan. Killen beslutade att testa och se hur länge han faktiskt kunde leva i Ikea utan att fångas. Och nu vill jag prova själv.

Han förklarar hur han gick till Ikea på en ledig dag och beslutade att äta riktigt mycket av de billiga varmkorvarna. Efter det klättrade han upp i en våningssäng där han så småningom somnade. Obemärkt. I fyra timmar.

"Jag vakna upp och det var helt dödstyst. IKEA hade varit stängt i fyra timmar när jag vaknade och hitta mig själv låst inuti ett helt mörkt och ödebutik full av förvirrande svenska texter. Om rörelsesensorer existerade så skulle jag ha skulle fångas och skulle vart tvungen att förklara vad jag hade gjort och varför hela bäddmadrass nu stank av korv-svett. Då bestämde jag mig att inte lämna den här sängen. Detta var min läger nu. Detta hade blivit mitt äventyr."

När han vaknade upp nästa morgon var alla i butiken livliga och sprang runt och köpte massa plastfrukter till sina kök som var exakt under honom. Han fortsätter med att förklara hur han bestämde sig för att gå och äta frukost i caféet och sedan gå för en annan tupplur, där det får bli bland en hög med mattor.

"Dagen började med frukost i caféet. Pengar är inga problem när du är okej med att avbryta folk i deras frukost och fråga om deras oätna köttbullar som är kvar på tallrikarna. Gick runt lite till och lossades kolla på olika tavlor och blev till sist trött och tog min sista tupplur under en hög av rosa täcken till nästa morgon."

Han avslutar med att konstatera att den svenska butiken kommer att få fem stjärnor från honom på Tripadvisor (en hemsida med recensioner på olika hotell). Vilket jag är säker på att de kommer vara glada över. Jag trivdes bra.

Dela på Facebook