Denna kvinna krävde att hennes pojkvän skulle göra sig av med hunden. Då satte han den här oväntade annonsen i tidningen!

Alla älskar inte djur. Det finns människor som kan inte kan leva utan husdjur, men det finns också gott om andra som helt enkelt inte kan stå ut med några djur i deras hem. Det var den typen som en kille som heter Getzen slutade i en relation med.

Efter att ha varit tillsammans i fyra år, bestämde han sig att det var dags att flytta in med sin flickvän. Men han kunde aldrig ha föreställt sig hur mycket hon skulle hata hans hund, Molly. Getzen flickvän gick så långt som att sätta ett ultimatum till honom: hon krävde att han skulle göra sig av med hunden, oavsett hur svårt det är för honom att göra det. Efter att ha tänkt på det länge placerade han en annons i den lokala tidningen:

Gratis till en bra ägare:

fade4fcc

”Min flickvän tycker inte om min hund, Molly, så därför måste jag hitta ett nytt hem till henne. Hon är renrasig och från ett bra område och vi har spenderat fyra år tillsammans. 

Hon gillar att spela spel men är inte så väldresserad. Hon har långt hår som kräver mer vård än vanligt, samma gäller hennes klor. Hon älskar att bli omhändertagen.

Hon sover inte så ofta och gör mycket ljud under natten, i stället sover hon mest när jag är på jobbet. Hon äter bara den bästa och dyraste maten. Hon hälsar ALDRIG vid dörren efter en lång dag på jobbet och hon ger dig inte obegränsat med kärlek när du behöver det som mest. 

Hon bits inte men gillar att starta bråk.

Så… om någon är intresserad av min 30-åriga själviska flickvän, kom och hämta henne! Min hund och jag vill att hon flyttar ut så snart som möjligt, så det är bråttom!”

Några dagar efter annonsen publicerats kom en uppdatering från Getzen: hans flickvän hade återlämnats till sina ägare (hennes föräldrar) - och han och Molly letar nu efter en ny partner!

Dela på Facebook