Denna man har förvandlat en bajamaja till något helt otroligt!

Ibland inser vi inte vad vi tar för givet. Det kan vara våra jobb, vår familj, eller till och med våra hem. Med så många hemlösa människor som lever på gatorna, beslutade en man vid namn TK Devine från Californien, att vidta åtgärder. Han ville göra något för att lösa det växande problemet. Sen kom han upp med en bisarr, men också briljant idé.

”Jag har själv varit hemlös, jag var utan hem fyra år i rad,” förklarar TK i videon nedan, som publicerades den 13 april, 2017.

”Folk som bor och lever på gatan och försöker hitta ett bättre liv för sig själva behöver en fast plats, de behöver någonstans att sova.”

Han såg en bajamaja och blev inspirerad.

Han började att skissa på sin kreativa idé. Sagt och gjort - TK förvandlade en bajamaja till ett fullt fungerande hem. Han strävar efter att bygga mer av dessa transformerade portabla toaletter och skapa små hem till de hemlösa.

För att se hur TK förvandlat dessa toaletter till små hem, se videon nedan! DELA gärna detta om du beundrar TK´s ambition att göra livet lite lättare för dem som har det som svårast. 


Dela på Facebook