Dennis blev ''bortförd'' och överraskad av sina vänner: ''Tack så mycket för världens bästa gåva''

Denis Lund Jensen fick en stor överraskning när två vänner "bortförde" honom. Då såg han deras överraskning.

23-årige Denis Lund Jensen från Aabenraa i södra Danmark har sedan 2011 haft en stor önskan han skulle gärna få uppfylld.

Han skulle gärna vilja minnas sin avlidne far som avled i 2011 med en riktig gravsten på kyrkogården, men på grund av tvister i familjen har det inte varit möjligt.

Det är bara en liten gest, där en gravsten skulle vara en liten gest, där en gravsten skulle vara slutmärket på faderns grav, som Denis Lund Jensen kunde besöka för att minnas honom. Men graven har varit utan sten i flera år.

När Denis Lund Jensen fyllde år den 10 oktober så väntade det han en något annorlunda överraskning.

- I lördags hämtade Dennis (en av de två kompisarna) mig hemifrån, jag fick täcka huvudet med en tröja och blev "bortförd". Självklart fick jag massor av tankar om vad de skulle göra, och jag var mycket stressad samtidigt eftersom jag inte har varit med något liknande tidigare, skriver Denis Lund Jensen på Facebook.

Men nu var det inte ett bungyjump eller en gokart som väntade, men en mycket mer personlig och omtänksam gåva som de två kompisarna kunde avslöja.

I en video som Denis Lund Jensen publicerade på Facebook ser man hur en av vännerna lyfter Denis och bär honom genom kyrkogården.

Denis har ingen aning vad som händer och tror att han ska kastas i vattnet.

Men när Denis äntligen kommer ner på marken igen och tar bort tröjan av huvudet ser han vad kompisarna har gjort.

För i hemlighet har hans vänner gjort en gravsten för Denis pappa, vilket gör 23-årige Denis mycket rörd.

- Det finns obeskrivligt många känslor som går igenom min kropp när jag ser den här videon. Jag har fortfarande inte insett att jag har så bra vänner som gör så stor sak för mig, det är helt overkligt!

- Tack för den bästa gåvan någonsin i världen, killar. Jag kan inte tacka er nog det här, skriver Denis Lund Jensen på Facebook.

Facebookvideon har setts över 1,4 miljoner gånger sedan den publicerades den 21 oktober.

Se överraskningen här:


Dela på Facebook