Deprimerad åsna saknar sin mamma - men titta nu på oförglömliga reaktionen när han ser genom grinden

En vänlig anonym välgörare bestämde sig för att rädda livet på två åsnor genom att köpa dem. Men han visste inte riktigt hur man skulle ta hand om dem, och det var då Janine Guido kom in i bilden. Det sorgliga var att hon kunde placera barnet på Speranza Animal Rescue, medan barnets mamma skickades till en annan plats.

Åsnan Colonel var ledsen och ville vara vid sin mammas sida. Han grät då och då. Janine var desperat för att hon inte kunde göra någonting för att hålla familjen tillsammans. Hans mamma, Poppins, längtade att se sitt barn också. 

Dagarna gick och Janine gjorde sitt bästa för Colonel att ha ett lyckligt och hälsosamt liv. Men ingenting fungerade verkligen, för han kunde inte släppa tanken på att hans mamma lämnade honom. Allt han gjorde var att vara ledsen och vägrade att interagera med resten av djuren.

En dag hände något verkligen häpnadsväckande. Colonel kunde se Janine gå mot honom med ett annat djur vid hennes sida. Han kunde känna igen sin kärleksfulla mors ansikte. Han började hoppa i spänning och hade den gulligaste reaktionen när Poppins kom närmare. Det var en återförening som värmer hjärtat.

Titta nu i videoklippet här nedanför på hans urgulliga reaktion när han äntligen får återförenas med sin mamma: