Annons

Deprimerad herrelös hund får plötsligt brev skickat till sig. När personalen öppnar det forsar mina tårar

Annons

En hemlös hund i Rumänien fångades och togs till stadens djurhem, men organisationen Howl of a Dog ingrep och räddade henne. Dora var ledsen och ensam, men hennes lycka förändrades när någon i Storbritannien bestämde sig för att adoptera henne!

En dag kom ett brev på posten till djurhemmet. Det var adresserat till Dora. Brevet, som var ett paket fullt med saker, kom från Storbritannien. Dora var ivrig på att få öppna det.

Det kom från en familj i Storbritannien som hade hört talas om hennes öde. Nu ville de adoptera henne!

Paketet innehöll massor av godis, leksaker och till med ett sött brev. Det är uppenbart Dora har hittat ett mycket kärleksfullt hem för evigt.🙂

Nu väntade bara en 240 mil resa till Storbritannien. 


Djurhemmet skriver på sin hemsida: ”Dora bor nu på landsbygden i Devon, nära många fina stränder och med massor av vacker natur, skogar, sjöar, floder … En perfekt äventyrslekplats för hundar! Och hon har också en snäll hundkompis som heter Cole – en svart Labrador som nu är Doras storebror och beskyddare.”

Se klippet nedan och dela gärna vidare för att hylla alla dessa djurhem som finns runtom i världen och som verkligen gör SKILLNAD för våra fyrfota vänner, innan de kan hitta sina adoptivfamiljer. ❤️

Annons