Deprimerad tonåring planerar på att ta sitt eget liv när en barista skriver detta på hennes Starbucks mugg

Bekah Georgy från New Hampshire i USA älskar hundar, balett dans och att umgås med sina nära och kära. Hon har också kämpat mot anorexi den större delen av hennes unga liv.

"När du ser mig, antar du att jag är lycklig, sprudlande, utåtriktad och full av liv. Men det du inte ser, är mitt riktiga jag. Du skulle aldrig kunna gissa vad som gömmer sig bakom leendet jag varje dag får tvinga mig själv till. Jag är en ung flicka som är trasig i tusen små delar på insidan. Du skulle aldrig kunna gissa hur mycket ilska och hat mot mig själv jag gömmer. Jag har svält mig själv i över halva mitt liv – och även försökt begå självmord 5 gånger.”

I enberättelse hon nygligen har berättat till The Mighty, berättar Bekah om dagen som kändes för tung. Dessa fruktansvärda, tragiska självmordstankarna kom tillbaka till henne. Mitt i det hela gick Bekah till sitt lokala Starbucks för en kopp iskaffe.

En barista tog hennes order, men istället för att skriva ner hennes namn på muggen som de flesta Starbucks ansällda gör, skrev baristan något helt annat…

"Du gjorde bara ditt jobb, omedveten om att det lilla ordet på muggen var det som förändrade hela mina dag, och kanske till och med hela mitt liv. "

Skrolla för att se vad Bekah såg handskriven på sin kaffekopp...

bar1

"Kära barista

När du ser mig, antar du att jag är lycklig, sprudlande, utåtriktad och full av liv. Men det du inte ser, är mitt riktiga jag.

Du skulle aldrig kunna gissa vad som gömmer sig bakom leendet jag varje dag får tvinga mig själv till. Jag är en ung flicka som är trasig i tusen små delar på insidan.

Du skulle aldrig kunna gissa hur mycket ilska och hat mot mig själv jag gömmer. Jag har svält mig själv i över halva mitt liv – och även försökt begå självmord 5 gånger.”

bar2

"Du gjorde bara ditt jobb, omedveten om att det lilla ordet på muggen var det som förändrade hela mina dag, och kanske till och med hela mitt liv. ”

bar3

"Kanske skrev du ”le” för att du såg mitt inmatningsrör, eller kanske skrev du det för att du har befunnit dig i samma sits.

Hur som helst, så är jag otroligt tacksam. Du hade inte behövt göra min beställning speciell. Du kunde ha behandlat mig som ännu en kund i kön. Med du valde att ta den extra sekunden för att sprida lite glädje till ett liv som känts otroligt negativt på senaste tiden.”

bar4

"Min dag hade bestått av hemska doktorsbesök och en horribel terapitimme med min psykolog. Hela jag kände mig hopplös, och mina självmordstankar blev värre och värre. De dagar min aneroxia är som värst, är det enda jag får i mig kaffe – och till och med det kändes överväldigande denna dag.

Om jag inte fått muggen med det lilla ordet kanske jag hade skadat mig, eller ännu värre, den kvällen.

När jag läste ordet, kunde jag verkligen inte motstå att le. För första gången den dagen.”

bar5

"En enkel gest av vänlighet kan betyda hela världen för någon. Det kan ge hopp till den som känner den totala motsatsen.

Nu tänker jag sprida detta vidare."

bar6

"Så till baristan som gav mig muggen: Tack för att du vände min dag till något positivt.”

Ibland är det de små sakerna som gör den största skillnaden och lyser upp en tråkig dag. Om du håller med, DELA gärna denna otroliga berättelse med dina vänner på Facebook.

Dela på Facebook