Deras dotter håller på att dö. Det hunden gör då ger familjen en fullständig chock

Som någon som har levt med hundar hela sitt liv, har jag alltid haft en känsla av att hundar är födda med förmågan att förstå människors känslor. Fråga vilken hundägare du vill och du kommer få höra otaliga berättelser om deras hundar och deras sjätte sinne. I berättelsen här nedan kommer du få höra om två Bassethundar och deras omsorg för ett sjukt spädbarn.

Mary och John Hall är ett par från Minnesota vars liv vänds upp och ner när deras fem månader gamla dotter, Nora, drabbades av en stroke som orsakade svåra hjärnskador.

basd

För att göra saken ännu värre, gav läkarna paret Hall fruktansvärda nyheter. Nora skulle inte överleva och paret skulle tvingas säga farväl till sin lilla flicka. Nästkommande månad, då Nora genomgick behandling utan så mycket som en chans, fanns det två medlemmar i familjen som aldrig lämnade hennes sida.

Nej, det var varken Maria eller John Hall. Det var Gracie och Grumpy, familjens två Bassethundar.

hero3

Det var som om Gracie och Grumpy visste exakt vad som pågick. Dessa hundar visade deras medlidande genom att aldrig låta Nora ur deras åsyn. Även under Noras sista stund i livet var Gracie och Grumpy där vid hennes sida.

edko32

Nora är inte längre med oss, men lita på att hon nu är i himmeln med det tröstande faktum att Gracie och Grumpy alltid kommer vaka över henne.

Titta på videon nedan och DELA gärna denna vackra handling av dessa Bassethundar med dina vänner och familj.


Dela på Facebook