Desperat 50-årig kassörska vill visa sin talang – men Simons kritik håller på att knäcka henne

Kunder hos i mataffären Tesco älskade att ställa sig i kö till Mary Byrnes kassa. Den medelålders mamman behandlade alla som handlade med respekt -  ofta sjöng hon för sig själv för att liva upp stämningen.

Marias röst var helt fantastisk och hennes familj och vänner uppmuntrade henne att försöka ta chansen i en TV-talangshow. Men Maria hade slutat sjunga framför stora grupper när hon var 28 efter att ha drabbats av en depression efter ett misslyckat förhållande.

Hon tvivlade på att hon skulle kunna återfå modet att kunna ställa sig inför tv-kameror, jury och en förväntansfull publik.


De fyra domarna - särskilt Simon Cowell, tog en titt på den 50-årige kvinnan och verkade genast avvisa henne.

Men hon hade inte brutit sig ur sitt skal för att stå framför dem och vara nedlåtande. Efter att ha hälsat på publiken och svarat på några frågor från domarna Louis Walsh, Cheryl Cole, Katy Perry och Simon Cowell, stärktes Marias mentala styrka.

Detta var en chans hon bara skulle få en gång i livet - hon tänkte inte sumpa den. Hon erkänner att hon alltid hade velat vara en professionell sångare och planerat att utföra "I Who Have Nothing" av Tom Jones.

Och när Simon får ge sin kritik i slutet av klippet? Det märks hur mycket detta betyder för Mary!


Dela på Facebook