Desperat valp ber byggarbetare om hjälp - tittar närmare och tappar andan när han ser vad som är bakom

Sebastian Bushey, 28, är en byggnadsarbetare från Washington-state. En amerikansk delstat där klimatet ofta är varmt och torrt. När han körde hem från jobbet på en varm eftermiddag, såg Sebastian en liten valp ca 70 meter från vägen nära Grand Ronde-floden.

Det stackars djuret var strandsatt mitt i ingenstans, kvar att dö i 40-gradersvärmen. Sebastian kunde inte tro sina ögon, hur kunde någon överge ett oskyldigt djur på det sättet? 

Han kallade på valpen som började gå fram mot honom. Och det var då fick han en rejäl överraskning.

Det skulle visa sig att det inte bara var en valp som hörde Sebastians rop. Gömt bland gräset dök det plötsligt upp ytterligare sex små valpar – som kom fram en efter en. Medan han filmade räddningen på sin telefon kunde han få en bättre titt på de övergivna valparna. Det var tydligt att de var allvarligt uttorkade och svultna.

”Valparna verkade väldigt försiktiga och nervösa när de kom fram” berättade Sebastian Bushey för Caters News Agency efter den otroliga händelsen.

Efter att ha satt alla sju valpar i sin bil körde denna heroiska byggnadsarbetare dem till ett lokalt djurhem. De fick äntligen vården de så desperat behövde.

Som du ska se, har dessa mirakulösa och inspirerande valpar sedan gjort en otrolig förvandling - kolla in videon nedan.


Dela på Facebook