Det finns en gömd person i denna bild. Kan du se det?

Ta en närmare titt på bilden nedan. Hur många människor ser du? Först verkar det ganska uppenbart. Det finns två personer, kanske ett par, som står och tittar på havet. Ingen annan verkar vara i närheten, men om man tittar lite närmare kan du se att det döljer ytterligare en person i bilden.

ga

Ser du det nu? Låt oss ge ett ledtråd. Titta på bilden igen, och lägg extra uppmärksamhet åt trädgrenarna. Vi ser inte en verklig person, men en optisk illusion. Ser du det nu?

ga2

Det finns en bebis! När man först får det pekat ut är det svårt att undvika att se det. Märkligt, eller hur?

Ingen vet var det ursprungliga bilden är från, men det inspirerade oss att leta efter ytterligare optiska illusioner och svåra bilder. Scrolla ner för några av våra favoriter!

Kamouflage mannen.

Kamouflage bör vara naturens egen optiska illusion, och vi människor har dragit nytta av detta genom att bära kläder som kamouflerar oss under jakt eller krig. Ser du mannen i bilden nedan?

ga3

Är han svår att hitta? Låt oss visa dig var han är:

ga4

Snacka om en effektiv kamouflage! Jag undrar om jag hade lagt märke till han i verkligheten?

Människor i sjön.

Ibland brukar konstnärer få inspiration från havet för att skapa dolda bilder i sina konstverk. Först ser den här bilden ut som en vacker sjö med några berg över. Men sen lägger du märke till något annat. Ser du det?

ga5

Prova att titta på reflektionen av hennes i vattnet. Kanske hjälper det att luta huvudet åt sidan? Där är det!

ga6

Mamma och barn! Ser du det? Är det inte vackert!

Gömda ansiktet.

Här är konsten där det finns färre konstverk gömda i bilden. Här finns massor av dolda ansikten! Kan du hitta dem?

ga7

Lade du märke till alla? Det är NIO stycken totalt!

az

Detta är så roligt! Ibland är optiska illusioner så spännande! De är inte bara fina att titta på, men trimmar hjärnan också lite. Dela detta med dina vänner på Facebook!

Dela på Facebook