Det här paret hade sex i parken och åker fast - domarens straff chockar alla på rättegången

Den som landar i Michael Cicconettis rättssal i Painesville, Ohio vet aldrig vad som väntar. Domaren har utövat vad han kallar för ”kreativ rättvisa” i nästan 21 år nu. ”Jag vill inte att folk att hamna tillbaka i domstolen igen”, förklarar han. ”Det är därför jag inte är rädd för att skrämma dem så mycket.” Här är några av hans galnaste domar:

Man kan säga att Michael Cicconetti jobbar lite efter mottot ”Öga för öga, tand för tand”...


1. Ett par fångades då de hade sex i en park. Efteråt fick paret rengöra hela parken, inklusive alla de använda kondomer som låg överallt. Och de var tvungna att lägga ut en annons i tidningen för att be om ursäkt till hela staden och till alla som hade sett dem.


2. En kvinna övergav 35 kattungar i skogen under vintern. För att få henne att känna vad kattungarna hade känt, blev hon dömd att tillbringa en natt i skogen i mitten av november utan filt, mat, vatten, eller tält. Men eftersom temperaturen var så låg, ändrade domaren sin dom: kvinnan fick göra upp en eld.


3. En man kallade en polis för gris. Hans straff: han var tvungen att stå bredvid en 350-kilos gris framför en polisstation med en skylt, ”Detta är inte en polis.”


4. En man som körde berusad skickades till bårhuset. Där fick han titta på dödsoffer som dött av en bilolycka som orsakats av en annan rattfyllerist.


5. En kvinna rymde från att betala en taxiresa. Michael Cicconetti beordrade kvinnan att gå 48 kilometer i 48 timmar: motsvarande den sträckan hon åkt med taxin.


6. En man stal en donationslåda från Frälsningsarmén. Domen: han var tvungen att tillbringa 24 timmar på gatan som en hemlös.


7. En grupp gymnasieelever skar sönder däcken på en skolbuss. En grupp studenter, som planerade att använda bussen, var tvungen att ställa in sin studieresa dagen efter. Domaren beordrade dem att fixa en stor picknick för alla de yngre eleverna.

8. Två tonåringar som skrev "666" på en stulen Jesus-staty dömdes av domaren Cicconetti att leda en åsna genom gatorna klädda som Maria och Josef med en skylt där det stod, "Ledsen för det dumma brottet."


Cicconetti kallar sin metod ”kreativ rättvisa” och hävdar att 90 procent av de som får hans ovanliga straff aldrig hamnar i rättssalen igen. Dela gärna vidare om du tycker att domaren gör helt rätt!


Dela på Facebook