Annons

Detta är vad det betyder när din katt lägger sig bredvid dig i soffan - jag hade ingen aning!

Annons

Katter är mystiska varelser. De är dristiga, kloka och - naturligtvis - bedårande. Men ägarna undrar ofta hur mycket katten verkligen älskar dem. När allt kommer omkring kan vissa katter helt enkelt göra vad deras människor vill bara för att få mat. Men här är 6 tecken som visar att din katt faktiskt älskar dig.

1. Din katt dreglar


Vem som helst kan jama, men alla katter dreglar inte när deras ägare visar dem kärlek. Om din katt dreglar när visar dem kärlek betyder det att den verkligen älskar dig, skriver The Gurdian

2. Din katt kryper upp i soffan tillsammans med dig


Har du en filmkväll och sitter i soffan? Detta kommer att vara din kattens främsta tid att krypa upp i soffan och visa dig kärlek. Då har du ännu ett säkert tecken på att det är kärlek.

3. Du blir överöst med presenter


Katter är jägare, och de tror att människor är jägare också. Våra djur förstår inte vad en mataffär är - de tror att vi dödar vår middag själv. Så när din kattvän ger dig en fågel eller en mus, bli inte äcklad! Hon försöker bara hjälpa dig att mata familjen.

4. Katten låter dig inte jobba


Äkta kärlek är att sitta på ditt tangentbord hela dagen när ditt projekt ska vara klart imorgon. Om din katt följer dig överallt och ständigt kommer i vägen för ditt jobb, är det äkta kärlek.

5. Din katt låter dig inte lämna huset


Du är beskyddaren av huset, och alfahannen/honan av flocken. Om din katt älskar dig, kommer hon absolut att hata när du lämnar henne på morgonen. Din katt kanske ställer till med en scen även om hon vet att du kommer att vara tillbaka. Var inte frustrerad; Det är i kärlekens namn.

6. Din katt blir överlycklig när du kommer hem


Så arg som hon var när du lämnade kan din katt inte vara arg på dig så länge. När du kommer hem blir din katt överväldigad över att se dig igen.  Om din katt uppvisar dessa 6 beteenden älskar hon verkligen dig.

Dela listan till dina katt-älskande vänner.

Annons