Annons

Detta är varför du inte bör förälska dig i en kvinna som älskar hundar

Annons

Man kan inte styra över sitt hjärta. Kärlek uppstår plötsligt och ibland även oväntat förenar motsättningar och rör om i människors liv - i den utsträckning att du ibland skulle vilja införa sin obestridliga auktoritet över sitt eget hjärta.

Det betyder inte att det inte har funnits några bra råd om hur du kan välja din egen bättre hälft och vilka människor som man istället bör hålla sig borta ifrån, men brevet nedan kommer att överraska dig eftersom det rekommenderar att man inte förälskar sig i kvinnor som älskar hundar. Konstigt, eller hur?

"Man bör aldrig ens titta på en kvinna som älskar hundar, än mindre att bli kär i henne. Stå emot! Tror du att jag överdriver? Kvinnor som älskar hundar är definitivt galna, de tror på sann kärlek och kommer säkerligen inte att ge upp. En kvinna som älskar hundar vet mycket väl att hur dålig hennes arbetsdag än kan ha varit, kommer hon när hon kommer hem att glömma allt eftersom en ovillkorlig kärlek väntar på henne, en unik kärlek som varmt välkomnar henne hem med pussar och fest.

Hon vet att man kan finna lycka när som helst, på en solig dag i solen eller i regnet, det spelar ingen roll, hon bryr sig bara om att vara lycklig. Hon vet mycket väl att hennes trofasta vän älskar henne minst lika mycket som hon gör och hon känner sig trygg och alltid säker.

Hon älskar att lyssna på tystnaden med sin favorit kompis: sin hund. Hon finner frid i en enkel klapp eller en omtänksam blick. Hon vet och är säker på att lojalitet är något naturligt, logiskt och förståeligt och upplever det inte som något påtvingat eller som en börda.


Utan tvekan borde man inte bli kär i en kvinna som älskar sin hund. Du kommer aldrig att kunna lura henne, hon förstår när saker inte står rätt till redan innan man talar tack vare sitt sjätte sinne och framför allt den extrema känsligheten som hon har utvecklat.

Kvinnan som älskar sin hund kan vara både söt som en valp och hård som en varg. Hon har funnit rena och autentiska känslor i sina vovvar och letar även efter dem i en man.

En kvinna som är sån är definitivt galen. Så galen att  hon utan att tveka riskerar sin integritet för att försvara den hon älskar - sin hund. Den här typen av kvinna skrattar åt ingenting och talar med blicken när hon vilar.

Du borde säkerligen inte bli kär i en kvinna som är sådan. Hon vet allt om ömsesidighet, trohet, att vara ädel och visa engagemang. Hon visar sig utan begränsningar och utan gränser. Utöver det bör du ibland skaka om henne då hon kan vara både löjlig och släppa loss.


Ignorera håren på hennes kläder, hon bär dem som ett bevis för den djupa förståelse och kärlek hon känner gentemot sin hund. Hon älskar den så mycket att den dag då den tyvärr kommer att lämna, kommer en mycket smärtsam resa att starta för henne, längs vilken du måste följa henne och respektera henne. En av hennes prioriteringar kommer alltid att vara hennes lurviga vovve och i vissa fall kommer du att behöva tävla med den och ofta förlora. Du måste stå ut med att hennes telefon är proppfull med bilder av hunden och väldigt få av dig. Därför bör du inte bli kär i en kvinna som älskar sin hund.

Hennes speciella sätt att vara och hennes passion gör att om du blir kär i henne kommer det att bli omöjligt för dig att glömma henne och lämna henne. Hon ger hela sig själv när hon älskar någon och hennes beskyddande instinkt kommer helt enkelt att fånga dig.

Bli inte kär i en sådan kvinna, så galen och unik. Hennes galenskap överförs enkelt och om du inte är immun, kommer du mycket sannolikt att bli smittad. Så, bli inte kär i en kvinna som älskar hundar."

Dela gärna vidare det här klockrena brevet!

Annons