Annons

Djurplågare flådde svansen på Marie-Louises katt - tvingades avlivas

Annons

I fredags morse kom Marie-Louise Davidssons katt Alabama hem och skrek efter att ha varit ute över natten. Katten hade hade fått svansen flådd. Katten var senare tvungen att avlivas efter skadorna.

– Jag kan inte förstå att det finns någon som kan ge sig på ett stackars oskyldigt djur på det här sättet, säger Marie-Louise Davidsson till Expressen.

Varning för starka bilder!

Marie-Louise Davidsson bor på Drottningholm utanför Stockholm tillsammans med sina katter Charlie, Spinko och Prinsen. Fram tills i fredags bodde även Alabama där.


När han kom hem i fredags efter att ha varit ute hela natten hade han fått hela svansen flådd. Vad som hänt katten är oklart, men Marie-Louise misstänker att en människa ligger bakom dådet.

– När han kom hem i fredags var all päls och hud borta på svansen, säger Marie-Louise.

Marie-Louise som bor på Drottningholm utanför Stockholm har alltid låtit sina katter vara ute. ”Det är som att bo på landet här även fast det är så nära stan.”

Efter att Marie-Louise mamma tagit katten Alabama till Albanos djursjukhus fick han somna in eftersom att skadorna var så omfattande.

Nu är Marie-Louise mycket orolig efter händelsen och är väldigt rädd att någonting ska hända med någon av hennes andra tre katter eller två hundar som springer in och ut

– Någon människa finns här som skadar djur på det här sättet. Jag vet inte hur jag ska göra för att hålla mina djur i säkerhet, säger Marie-Louise Davidsson om sina misstankar, till Expressen.

Det är svårt att förstå att någon kan vara elak mot ett oskyldigt djur. Dela om du också hoppas att den som gjort detta ska åka fast!

Annons