Annons

Djurrättsaktivist ångrar sig omedelbart att ha kedjat fast sig i en slaktmaskin

Annons

En djurrättsaktivist bestämde sig för att kedja fast sig vid en slaktmaskin i protest på en ankgård, men saker och ting gick inte som planerat.

Thomas Chiang var en del av djurrättsgruppen Direct Action Everywhere som stormade Reichardt Farm, en ankgård i Petaluma, Kalifornien, USA och kedjade fast sig vid maskiner och hoppades kunna göra skillnad med avseende på djurrättigheter.

"Vi måste eskalera alla våra handlingar eftersom det här är en global kris vi är under," sa Chiang till ABC7, men genom att kedja fast sig vid en slaktmaskin blev han nästan själv slaktad.


Panik uppstod när maskinen började dra djurrättsaktivisten, Thomas Chiangs huvud och nacke, mot en stolpe.

"Dekapiterade nästan mitt huvud från min nacke", sa Chiang, som pratade med ABC7 via Facetime. "Jag kände att mitt liv lämnade min kropp, medan jag kämpade för att komma ur låset."

Thomas lyckades ta sig loss från cykellåset innan han togs till sjukhus av en ambulans. Medan han fick veta att hans skador kommer att läka, funderar Thomas fortfarande på om han ska lämna in en polisrapport om händelsen.

Enligt ABC7 sa Sonoma County Sheriff Office att när de tittade på incidenten berättade Reichardt Farm att det var en olycka.

Gården hävdade att en anställd hade slagit på maskinen utan att insett att aktivisterna var kedjade till den.

Se klippet nedan:

Annons