Annons

Djurvännen ger vatten till uttorkad koala – då sträcker djuret ut sin hand för att säga tack

Annons

Riktigt varmt väder påverkar oss alla. Alla som har promenerat på en väg en het sommardag vet att man kan bli väldigt törstig väldigt snabbt. Många har ofta med sig en vattenflaska som en delvis hjälp mot de starka solstrålarna. Japp, människor kan planera i förväg för oväntat varmt väder.

Djur kan dock inte göra detsamma. En stackars koala fastnade på en väg i södra Australien den dagen då det väderrekord som varmaste dagen någonsin. Det gick förbi en man dock som tur var och gav den lilla törstiga varelsen lite assistens.


Michelle Wall delade med sig en berättelsen om sin makes sorgliga upptäckt på vägen hem. En vacker liten koala satt vid grinden nära deras hem. Den lilla koalan verkade väldigt slö och det såg ut som om den inte kunde röra på sig. Det var klart och tydligt att den var väldigt törstig. Så Michelles make tog fram en skål och hällde i vatten för koalan. Men det som Michelle råkade spela in var när Herr Wall gav den vänliga varelsen vatten från sin vattenflaska.

Det här är visserligen ett vilt djur, men koalan var inte rädd för Herr Wall. Det var helt otroligt, men koalan nådde ut till mannen och höll i Walls hand medans den drack, vilket ser ut som om den visar sin tacksamhet för sin människoväns vänlighet.


Koalan gick i väg när den väl kände sig återhämtad. Det här djuret kommer inte direkt att glömma den vänliga akten från sin nya människovän. Paret Wall kommer inte heller att glömma bort den söta koalan. Alla de tre kanske möts på nytt nån vacker dag.

Videoinspelning där koalan håller i Walls hand är riktigt rörande. Man kan inte hjälpa för att känna sig varm och go inombords när man tittar på dem. Varför inte dela med dig av videon för lite leenden och goda känslor bland dina följare och vänner?

Annons