Djurvännerna befriar döende hund från hemsk ägare – och tar ett otroligt vackert beslut

Förbered dig på att gråta, för en hund som tillbringade hela sitt liv fastkedjad vid ett träd har avmarkerat en imponerande bucket list (att-göra-innan-jag-dör-lista) i hennes sista dagar.

Den hjärtskärande berättelsen om Miss Willie, en bedårande Corgi-mix , har slagit rubriker efter att hon räddats av räddningspersonalen från PETA (People for Ethical Treatment of Animals) och behandlades på ett antal roliga aktiviteter, inklusive en födelsedagsfest, pizzanatt, kanotur och en spa dag.

PETA i Halifax County, North Carolina, upptäckte först stackars Miss Willie för över 10 år sedan, när de hittade henne fastkedjad utanför ett hus. De bad ägaren att lämna ut hunden och låta dem hitta henne ett bättre hem, men ägaren vägrade.

För ungefär en månad sedan hittade Jes Cochran, en av de som besökt Miss Willie ofta, den stackars hunden i sämre skick än vanligt. Till slut gav hennes ägare med sig och lät välgörarna ta med Miss Willie till veterinären.

Där visade sig att hon lider av hjärtmasksjukdom, lungtumörer och olika andra problem. Att veta att hennes död var precis runt hörnet bestämde sig för att ge henne de bästa möjliga sista dagarna och drog samman en imponerande bucketlista för att ge henne "vad hon förtjänade".

Hon levde ut i hennes sista 16 dagar och hade kul, omgiven av människor som brydde sig om henne.

Miss Willie fick fira sin födelsedag med tårta, sång och ballonger.

Miss Willie fick även ge sig ut på sjön i en kanot och gå på spa där hon fick njuta av en härlig massage.

Miss Willie fick också spendera sin första natt på en mjuk säng.

Nu har Miss Willie slutligen somnat in - hon fick en väldigt fin avslutning. Titta på klippet nedan:


Dela på Facebook