Döende far skulle aldrig se sin dotter växa upp – det han lämnade efter sig kommer att hålla en livstid.

Jim Zetz var en far, som visste att han inte har lång tid kvar på denna jord. Han kämpade – och förlorade tyvärr- en kamp cancer i bukspottkörteln. Innan han lämnar sin älskade hustru och dotter, ville han göra något speciellt.

Ursprungligen började det hela när Jim och Grace deltog i en fotosession för fotografen Lindsey Villatoro’s “Forever Loved” serien.

Eftersom Jim inte visste hur länge han skulle ha kvar med sin familj, ville Lindsey hjälpa dem att skapa ett minne de alla kunde minnas för alltid.

Jag varnar er, resultatet är så gripande, du kommer att ha tårar i ögonen!

asd1

Jims fru, Grace, berättade för Lindsey att deras 11-årig flicka, Josie, var mycket ledsen över att hennes älskade pappa skulle gå miste om så mycket i hennes liv.

asd2

Men med Lindsey hjälp, anordnade familjen ett mycket speciellt ögonblick för Josie och hennes pappa.

asd3

Det var på Josies 11: e födelsedag.

asd4

Eftersom alla visste om att Jim inte skulle vara närvarande på hennes riktiga bröllopsdag, höll de ett bröllop för den lilla flickan så att han kunde närvara.

asd5

Josie var gick ner för gången med sin älskade pappa …

asd6

Han satte en ring på fingret och sa “pappa och dotter.”

asd7

Så oavsett vad som händer i framtiden, kommer ingen någonsin kunna att kunna ta bort detta ögonblick från dem.asd8

De kommer att minnas denna dag för evigt, och så kommer alla andra

Varje dag skiljs kärleksfulla familjer från varandra och den här  berättelsen kan hjälpa oss att omfamna och uppskatta dem vi älskar medan vi kan.

Vänligen dela detta underbara ögonblick med andra. Jag slår vad om att de kommer att vara lika berörda som jag var. Kärleken som föräldrar och barn har till varandra är magisk.

Dela på Facebook