Annons

Döende fruns sista önskning går mot sjukhusets regler: Då trotsar maken läkarna och gör det förbjudna

Annons

I ett inlägg som publicerats på Reddit.com berättar en man en detaljerad historia om en gång då han smugglade in sin hund till sjukhuset i en resväska. Mannens fru var på sjukhuset och läkaren hade gett en dyster diagnos, som lämnade henne med lite tid kvar att leva. Av detta skäl beslutade mannen att han behövde smuggla in sin hund till sjukhuset så hans fru kunde leka med honom en sista gång. 

”Prognosen var inte bra. Hon kunde prata, men åt eller drack inte, och förlitade dig helt på sitt dropp och värktabletter. I ett sällsynt exempel på ett övertygande tal, övertalade hon mig att smuggla in vår hund till hennes rum, så hon kunde träffa henne”, skriver mannen i sitt inlägg.

Parets hund var en Australian Shepard på drygt 22 kg, så mannen fick gömma hunden inne i en står fast resväska för att smuggla henne förbi sjukhuspersonalen. Mannen försökte berätta till hunden att hon bara skulle behöva vara därinne en liten stund, och att hon skulle kunna se matte igen, men han var säker att hon skulle skälla eller göra ett ljud vid något tillfälle och därmed äventyra uppdraget.

Till hans stora förvåning förblev hunden tyst. Han ljög för personalen och sa att han helt enkelt bar upp några saker som skulle muntra upp frun, mannen bar försiktigt hans hund hela vägen till rummet.


”När vi kom in i rummet, låg min fru och sov. Jag öppnade resväskan, och hunden hoppade omedelbart upp på sängen och la sig på hennes bröst. På något vis lyckades hon också undvika alla slangar och droppen. Hon la sig så att hon kunde titta rakt in i min frus ögon, och låg helt stilla i 20 minuter. Sedan vakande min fru och grymtade av smärta”, skriver mannen.

Hunden verkade förstå situationen hennes älskade matte befann sig i, och la sig så nära henne som möjligt för att ge henne tröst.

”Hunden började nästan omedelbart slicka på henne, och gnydde stilla, som om hon visste att ett skall med all säkerhet skulle avslöja oss. Min fru kramade om henne i nästan en timme, och log hela tiden. Vi blev påkomna av en sjuksköterska som blev så rörd att hon lovade att inte säga något”, fortsätter mannen.


Bara ett par dagar efter han hade smugglat in hunden till sjukhuset, avled frun.

– Min hustru gick bort några dagar senare, berättar mannen på Reddit. Nu har det gått ett år, tre dagar och 14 timmar sedan hon gick bort. Men varje gång Bella ser en resväska tror hon att hon ska få träffa matte igen. 


Vilken hjärtskärande berättelse. Jag kunde inte sluta gråta efter att ha läst den. Vänligen dela denna historia med dina vänner och familj om du också blev rörd!

Annons