Domaren låter hunden bestämma vem som är ägaren - titta nu när han släpps ner på golvet i rättssalen

Judge Judy hur gjort sig känd för logiska resonemang som innebär en analys av både målsägande och svarande i jakt på rättvisan.

Med detta i åtanke kan det verka konstigt att kvinna som hon låter en hund avgöra ett fall.

Fallet kretsade runt vårdnaden om en hund, passande döpt till Baby Boy. Det var ett enkelt fall: Den målsägande hävdade att hunden var hans medans den svarande menade att hon hade köpt hunden på gatan för motsvarande blotta 500 kronor.

Skeptisk till bevisen presenterade av den svarande som inkluderade bilder och dokument, verkade Judge Judy minst sagt tvivlande på Baby Boys bakgrund.

Den ökända domaren beslutade således att förlita sig till människans bästa vän. Hon beordrade att vovven skulle släppas lös i rättssalen så att den själv skulle kunna spatsera runt och hitta sin rättmätige ägare.

Hunden sprang omedelbart och utan den minsta tvekan över till den målsägande. Domaren gav då målsägande omedelbart tillstånd att ta med sig hunden hem då det var solklart vem som var den riktiga ägaren.

Titta på den lilla pudelns val i spelaren här nedan, och glöm inte att dela klippet vidare för att visa att hunden är människans bästa vän!


Dela på Facebook