Annons

Domarna skrattade när han intog scenen, men när han började sjunga började alla att applådera

Annons

"X-Factor" är ett populärt TV-program som ses av människor över hela världen. Det är en musiktävling skapad av Simon Cowell och den fick sin stora popularitet i Storbritannien. Deltagare i X-Factor hoppas inte bara på att vinna ett skivkontrakt, utan också få popularitet bara genom att gå med i programmet. Många tävlande blir populära artister när de vinner.


När Willie Jones från Louisiana deltog i programmet kunde 17-åringen få domarna att skratta nästan omedelbart. Hans beteende gillade domarna nästan omedelbart.

Men de var inte alls beredda på ljudet som snart skulle komma ut ur hans mun.


Simon Cowell är väl känd för att säga saker och ting precis som de är. Hon håller inte tillbaka när han pratar med de tävlande, även om hans ord är något som de inte vill höra på. Men, han verkligen älskade den rösten han hörde från Jones och han var redo att berätta för honom exakt vad han tyckte.

"Du har gått långt utöver mina förväntningar, du överraskade mig," säger Simon. "Jag tycker att din röst är en sensation och en röst värd att spela in, och jag vill komma ihåg denna gång, den första gången som jag fick höra på Willie Jones - detta är en dag att minnas."


Du kan titta på Willies provspelning i videon nedan:

Annons