Annons

Dotter ber pappa sjunga ''Ave Maria'' på semestern – när han öppnar munnen häpnar hela hotellet

Annons

Om du har någonsin varit på Disney Land så vet du att detta är en plats där man kan få uppleva otroliga händelser. Men det är vissa gäster som bidrar till mera magi genom att visa upp sina fantastiska gåvor. En man som heter Justin Gigliello var på semester på en resort som heter Grand Floridian Resort i Orlando, Florida i USA. Justin gjorde sig redo för att gå ut och äta lunch med sin familj.

På vägen till restaurangen så såg de en pianist som var klädd i en smock. Musikern spelade piano i hotell lobyn. Justin började dansa med Lyla, sin 6-åriga dotter. Efter att pianisten spelade klart sin låt så berättade Lyla för honom att hennes pappa också spelade piano.

Justin berättade sen för pianisten att hans större gåva var att sjunga än att spela. Men Justins talang når mycket längre än bara ett vanligt sjungande.


Justin gick på Boston Conservatory där han tränade på att uppträda som en opera sångare. Han lär även ut röstlektioner i sin hemstad i Connecticut. Plus så är Justin en volontär för North Stonington brandkår.

När Justin och Lyla såg pianot så hade Justin på sig en T-shirt och ett par shorts. Människorna var helt förbluffande när de hörde honom sjunga ''Ave Maria''. Hans röst fyllde hotell lobyn och snart så var det en liten grupp med människor som uppskattande samlade sig runt pianot.

I videon, så tittar Lyla på sin far med beundran i sina ögon. Justin laddade senare upp videon på Twitter.

Enligt NBC News sa Lyla att hon älskar att lyssna på sin pappa när han sjunger ''Ava Maria''


Lylas mamma, Lauren, nämnde att Lyla älskar Justins sångröst. Justin och lila brukar sjunga tillsammans ofta. Plus så sjunger Justin för Lyla när hon ska sova varje kväll. Efter att Justin sjöng klart i lobbyn så började alla att klappa.

Justin sa att han var överlycklig över allas glada respons. han nämnde även att han och hans föräldrar brukade komma till Disney World när han var en liten pojke.

Justin berättade att de brukade bo på Disney's Polynesian Village Resort som ligger precis bredvid Grand Floridan Resort. de brukade gå in till Grand Floridian Resorts lobby för att lyssna på piano musiken. Så händelsen som skedde nyligen drog upp en hel del med lyckliga minnen från Justins barndom. Justins inflytande på sin dotter har gjort att hon vill växa upp till att vara en professionell sångerska en vacker dag.

Se Justins fantastiska uppträdande i spelaren nedan:

Annons