Annons

Dottern skriver sms till sin döda pappa på hans dödsdag – får hjärtskärande svar

Annons

En kvinna som skickade dagligen sms till sin döda pappa telefon varje dag i fyra år fick "sitt livs chock" när hon fick svar. 

Chastity Patterson, 23, skickade dagligen sms till sin döda pappa, Jason Ligons, med små uppdateringar om sitt liv som ett sätt att hålla hans minne vid liv.

Men att hon plötsligt skulle få ett svar hade hon inte räknat med.

”Nu kan jag låta honom vila”, skriver Chastity på Facebook.


I torsdags förra veckan var det på dagen fyra år sedan pappan gick bort. Kvällen innan skickade hon ett långt sms till honom.

”Hej pappa, det är jag. I morgon kommer det bli en jobbig dag igen!”, inledde hon smset.

Hon fortsatte sedan med att skriva om sina framgångar på universitetet och att hon överlevt cancer.

En stund efter att hon hade skickat i väg smset plingade det till i telefonen och hon såg till sin förvåning att hon fått ett svar. 


Så man kan lugnt säga att Chastity blev chockad när en man vid namn Brad plötsligt svarade på meddelandet. 

Det visade sig att Brad hade förlorat sin dotter i en trafikolycka 2014. Han sa att han hade läst hennes meddelanden varje dag och sagt att de hade ”hållit mig vid liv”.

Brad bröt sin långa tystnad, och svarade:

”Hej vännen. Jag är inte din pappa, men jag har fått alla dina meddelanden under de senaste fyra åren.

Jag ser fram emot dina morgon-sms och dina uppdateringar om kvällarna.

Mitt namn är Brad och jag förlorade min dotter i en bilolycka i augusti 2014. Dina meddelanden har hållit mig vid liv.

När du skriver till mig, vet jag att det är ett meddelande från ovan.

Jag är ledsen att du förlorade någon så närstående, men jag har lyssnat till dig genom åren och jag har sett dig växa och gå igenom mer än någon annan.

Jag har velat skriva tillbaka till dig i flera år, men jag ville inte krossa ditt hjärta.

Brad fortsatte sedan: ”Du är en extraordinär kvinna och jag önskar att min dotter skulle ha blivit kvinna du är. Tack för alla dina dagliga uppdateringar, du påminner mig om att det finns en Gud och att det inte var hans fel att min lilla flicka är förlorad.”

I text my dad everyday to let him know how my day goes, for the past Four years! Today was my sign that everything is okay and I can let him rest! ❤️ Jason Ligons

Posted by Chastity Patterson on Thursday, October 24, 2019

Chastity, från Arkansas, USA, delade skärmdumparna av konversationen med bildtexten på Facebook: "Jag smsar min pappa varje dag för att låta honom veta hur min dag går, de senaste fyra åren! Idag var mitt tecken på att allt är okej och jag kan låta honom vila"

Sedan hon publicerade den har hon fått nästan 290 000 delningar och över 37 000 reaktioner med personer som kommenterar över hela världen.

En skrev: "Min syster och jag förlorade precis vår pappa mycket oväntat. Han var väldigt frisk och så ung och dog när han var ute på morgonpromenaden. Jag är bortom förkrossad, men det gav lite liv till min morgon."

En annan tilllade: "Det fick mig att gråta. Jag förlorade min pappa för 4 år sedan också. Jag saknar honom så mycket. Så glad att du och den personen har varandra."

Dela den här artikeln om du tror att det var ett tecken från ovan!

Annons