Dottern ville aldrig sova – då omvandlar pappan hennes rum med färg

Adam Hargreaves från Yorkshire i Englands arbetar vanligen i en mataffär. Men inte bara det, han är också en ganska begåvad målare. När hans treåriga dotter, Bobbie, aldrig ville gå och lägga sig, kände han att det var dags att göra någonting.

För att få henne att gå till sängs, tänkte han att han skulle ge hennes rum en makeover. Pappan filmade en time-lapse video av sig själv när han skapade en fantastisk väggmålning med karaktärer från Disney filmer som Den lilla sjöjungfrun, Djungelboken, Skönheten och Odjuret och Lejonkungen.

Efter att han var klar satte han på en ögonbindel på sin dotter och hon blev mållös .

– Tack pappa för mitt fina rum! sa hon.

Adams hustru Leah märkte omedelbart att Bobbie inte längre har problem att gå till sängs längre.

– Jag älskar det, hon går och lägger sig varje gång nu, berättar mamman för The Daily Mail.

Leah älskar sin mans förmåga, men hon hade ingen aning om att han var kapabel till sådana mästerverk förrän fem år i deras förhållande. Leah var inte glad när Adam i hemlighet målade huset en dag, tills hon faktiskt såg det.

Adam trodde aldrig att han skulle kunna leva på sin konst, men efter han la ut videon på sin dotters sovrum har han fått 10 miljoner kommentarer som hejar på honom.

– Jag trodde att de skulle ta ungefär två år men det tog cirka tre månader, eller 300 timmar för att vara exakt. Det är avkopplande, tiden går mycket snabbare eftersom man är koncentrerad hela tiden!

Titta på videon nedan:


Dela på Facebook